Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира проблемите на тима на старта на новия сезон. Разградчани отпаднаха от Шампионската лига и тръгнаха колебливо и в родното първенство след 0:2 от Литекс.
 
Домусчиев гостува в сутрешния блок на БНТ в качеството си на шеф на КРИБ (Конфедерация на работодателите и индустриалците в България) по темата за поскъпването на тока в България, но футболните въпроси не бяха подминати.
 
Ето какво каза шефът на разградчани на въпроса - Какво се случва с Лудогорец?
 
"Във футбола, в световен мащаб, винаги има цикличност. Не е нормално един клуб да върви само нагоре. Лудогорец продължава да се развива и правим сериозно обновление. Считам, че малко се поизчерпихме. Някои играчи губят мотивация. Когато треньорите не могат да мотивират футболистите и да дават решение на проблемите, е нормално да си отидат. Закъсняхме със смяната на Георги Дерменджиев. Новият треньор дойде твърде късно. Получи се изоставане и отборът не беше готов за евротурнирите и първенството. Да се надяваме, че до няколко месеца ще сме много по силни", заяви Домусчиев в студиото на БНТ.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015