Ръководството на "Левски" следи с нескрит интерес ситуацията около Михаил Александров. Националът не попада в стартовия състав на Лудогорец при новия треньор Бруно Рибейро и дори бе пратен в дублиращия тим. Юношата на ЦСКА игра като титуляр при загубата с 2:3 от Дунав (Русе) на старта в "Б" група. По всичко личи, че дните му в Разград са преброени.

На "Герена" се нуждаят от две крила. Опитите на "сините" шефове да доведат чужденци на този пост засега удрят на камък. Дори Либан Абди, който игра през пролетта на "Герена" като преотстъпен от елитния турски Ризеспор, все още не може да разтрогне договора си с клуба от южната ни съседка. "Левски" го иска само като свободен агент, защото не може да си позволи да плаща трансферна сума.

Ако скъса с разградчани, 26-кратните шампиони на България несъмнено ще направят опит да си осигурят услугите на Александров. Старши треньорът на "сините" Стойчо Стоев познава отлично качествата на миналия през Борусия (Дортмунд) футболист, след като през сезон 2013/2014 му бе наставник на "Лудогорец Арена".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015