Широкият отзвук сред феновете на ЦСКА относно часовете на мачовете в Югозападната група изглежда е постреснало ръководните футболни органи. Още преди няколко дни стана ясно, че двубоите от "В" група не може да се излъчват на гърба на тези от елита. Така се стигна до вариант "червените" да играят или в петък и понеделник, или в ранните часове (около 15:00 часа), които на този етап от годината са адски горещи.

След надигането от "червената" общност се появи първи приличен вариант за мача на ЦСКА от първия кръг на "В" група срещу Струмска слава (Радомир). Той е двубоят да се играе в петък (7 август) от 20:00 часа на "Българска армия“. Това обаче е предпоследното решение и може да настъпи промяна. Вероятно двубоят ще е след Монтана - Лудогорец, който стартира в 17:30 часа.

Все още няма пълна сигурност коя телевизия ще излъчва „В“ група през новия сезон. На този етап това е Канал 3, който държа правата и за миналия сезон. За настоящия обаче кандидати са също Нова Броудкастинг Груп, както и Би Ти Ви./БЛИЦ