Новият треньор на „Ботев“ (Пловдив) Ермин Шиляк не е чувал популярната песен сред част от футболните фенове в България, която е в чест на бившия му тим Олимпия (Любляна).
 
Както е известно, словенецът е част от отбора на „драконите“, който през 1994 г. елиминира „Левски“ във втория квалификационен кръг на Купата на УЕФА след победа с 3:2 в Любляна и 2:1 в София. Бившият нападател, който тогава е на 21 години, и в двата мача влиза като резерва в края.
 
„Не, не знам за тази песен. Спомням си мачовете с „Левски“. Спечелихме 3:2 първия мач, след това мисля, че победихме с 2:0, не си спомням точно. Беше доста отдавна. Помня, че беше голям мач и спечелихме срещу много силен „Левски“, коментира Шиляк пред plovdivderby.com.

Заедно с него представителите на медиите бяха запознати и с помощника в екипа му Санди Сейдиновски. Контрактът на двамата е за 6 месеца + 1 година.Местата си в екипа запазват кондиционният треньор Светослав Гърков и треньорът на вратарите Тихомир Тодоров. Работа в щаба на представителния тим започва директорът на школата Николай Киров. 
 
"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015