28-годишният защитник Димитър Везалов ще играе във втородивизионния Банско. Той проведе лятната си подготовка с тима, като уговорката беше, ако не си намери друг клуб, да остане. Изпълнителният директор на Банско сподели, че разговорите са финализирани от дветe страни и вече има подписан договор за една година. Везалов ще бъде картотекиран и ще вземе участие в мача от 2-рия кръг в "Б" група срещу Поморие на стадион "Свети Петър". До два дни ще има яснота и за другия трениращ с фланелката на Банско футболист Васил Панайотов.

"Много се радвам, че Димитър Везалов склони да играе в нашия отбор. Той е роден в Банско и бе приет радушно от спoртната общественост в курортния град. Надявам се още в събота да се отчете по достоен начин на стадион Свети Петър в дебютния си мач с фланелката на нашия тим срещу отбора на Поморие. По необясними причини загубихме първия си мач в Созопол. Нашите момчета показаха много слаба игра, най-вече през първото полувреме. Основният ни футболист Янислав Иванов игра с пукната глава през целия мач. Имахме добри шансове за отбелязване на голове през второто полувреме, но Боби Хазуров, Янислав Иванов и Атанас Чепилов направиха пропуски срещу вратаря на Созопол.

При две груби грешки ни отбелязаха две попадения, ние върнахме само едно и така се стигна до първата загуба в настоящото първенство. Направихме обстоен разбор на този нелепо загубен мач и получихме уверението на всички наши футболисти, че ще изглеждаме по съвсем друг начин в първия си домакински мач в събота срeщу Поморие", сподели Константин Мирчев от треньорския щаб на Банско./БЛИЦ