Новият треньор на „Ботев” (Пд) Ермин Шиляк бе представен на пресконференция от председателя на Съвета на директорите Ангел Палийски..Договорът на словенския специалист е за 6 месеца с опция да бъде удължен с една година.

„Тежката загуба в Монтана в в събота ни принуди да предприемем тази крачка с назначаването на нов треньор. Още двама чужди треньори и трима български кандидати ни бяха предложени. Имахме предложение за известно име, но нямаше как да удовлетворим финансовите му изисквания. Така в крайна сметка се спряхме на Шиляк“, каза Палийски.

„Условията, които сме поставили са – школа и отбор да заработят като едно цяло. Това, което сме инвестирали на базата в Коматево, да даде резултат. Шиляк знае за миникризата, която отборът ни преживява, а условията и всичко необходимо ще му бъдат подсигурени. Мога да му пожелая, на него и на неговия екип успехи. Надяваме се, че този човек ще остави трайна следа в „Ботев” и българския футбол.
За да няма спекулации, заплатата му е  с едно евро повече от тази на футболистите. Каквото му предложихме, на това се съгласи“, допълни Палийски.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015