ЦСКА е на път да разочарова феновете си в екзотичните места, на които ще гостува по време на мачовете в Югозападната "В" група. 31-кратните шампиони естествено нямат вина, но част от отборите няма да могат да организират домакинствата срещу тях.

Станаха ясни два от отборите, които ще заявят друг стадион, на който да приемат "червените". Единият е Чико (Бяга), който е посочил като домакински стадион за двубоя с ЦСКА "Георги Бенковски" в Пазарджик, съобщава pzsport.info. Причината е, че нито спортното съоръжение в Бяга, нито новото в Брацигово, което ще бъде открито през август, нямат необходимия капацитет седящи места, за да поемат мач с очаквана няколко хилядна аудитория от местни и външни зрители.

Според изискванията на БФС на отбора гост трябва да се предоставят седящи места за минимум 10% от общия капацитет на стадиона, трябва да се подсигури и буферна зона между двете агитки. Именно поради тази причина бяжани са подали за мача с ЦСКА стадиона на Пазарджик. Чико (Бяга) приема "червените" в 6 кръг.

Другият тим, който се затруднява около организацията на срещата с ЦСКА, е Балкан (Варвара). От клуба все още няма официална позиция, но на 99% и този клуб ще посреще ЦСКА в Пазарджик в мача от 15 кръг.

Вече стана ясно, че и "Ботев" (Ихтиман) не се знае дали ще приеме ЦСКА в 4 кръг в Ихтиман. Стадион "Христо Ботев" също е в затруднено положение. Варианти са съоръженията в Самоков и отново Пазарджик.