Старши треньорът на Славия Иван Колев не скри щастливата си усмивка след категоричната победа над Пирин с 3:0 като гост в мач от 2-ия кръг на "А" група.

"Един изключително тежък мач, Пирин показа, че е дисциплиниран отбор, който умее да играе добър и опасен футбол, затова победата е много ценна. Имаше добри неща, които направихме, но имам и забележки, трябва да се опитаме да изчистим играта, заяви Колев пред Diema Sport.

Спецът коментира представянето на новото попълнение Дуде Ндонгала: "Има по-големи възможности. Това е първи мач, свърши добре работата си в защита, има какво да покаже още в атака. Относно Ивайло Димитров)...Той е наш футболист, разчитаме на него. Той доказва, че заслужава да е на терена.

Новото правило във всеки един от отборите в мачовете от "А" група да стартира по един футболист под 21 години е положително. На фона на това, че години наред нашият футбол като че ли върви надолу на международно ниво, не виждам нищо лошо в това да опитваме да поощряваме младите футболисти.“


"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015