Серафим Тодоров се завърна с победа на ринга. След 12-годишна пауза Сарафа се качи между въжетата и се наложи след съдийско решение над 28-годишния Александър Човалийски в Перник.
 
Двубоят се игра в четири рунда по три минути и ще бъде записан в официалната статистика. Сарафа спечели с 2:1 съдийски гласа. Така 46-годишният Тодоров вече има 6 победи и една загуба при професионалистите.
 
Двубоят беше оспорван, но Серафим Тодоров имаше страхотно предимство в последния рунд. Той обаче реши да пожали Човалийски, който вече има една победа и шест загуби на професионалния ринг.
 
„Мачът беше труден, той е корав противник. Радвам се, че победих. Намирам се в добра форма, а се надявам тя да стане още по-добра", заяви Сарафа пред „Меридиан Мач“ след двубоя.
 
Както е известно, Серафим Тодоров се върна в професионалния бокс, за да може да излезе срещу безспорния лидер в категорията Флойд Мейуедър-младжши. Сарафа е последният боксьор, побеждавам американеца. Това става на олимпийските игри в Атланта през 1996 г.