Манчестър Юнайтед записа втората си победа на International Champions Cup, след като се наложи над Сан Хосе Ърткуейкс с 3:1 в мач, игран на „Авая Стейдиъм“ в Сан Хосе (Калифорния). Новото попълнение Мемфис Депай откри головата си сметка за „червените дяволи“.
 
Холандският национал беше близо до гол в 32-ата минута, когато не успя да засече ниско центриране на Хуан Мата, което завърши в мрежата на домакините от Сан Хосе. Така испанецът откри резултата. Депай все пак откри сметката си за Юнайтед пет минути по-късно.
 
Бившият играч на ПСВ Айндховен се възползва от грешен пас на Жан-Баптист Пиераци и прати топката в мрежата. Американският тим върна едно попадение три минути преди почивката. Шей Салинас надигра Морган Шнайдерлин по десния фланг и центрира за гола на Фатай Алаш.
 
Андреас Перейра възстанови аванса от два гола на Манчестър Юнайтед в 61-ата минута, когато с глава засече центриране на Джеси Лингард отдясно. Така „червените дяволи“ се изравниха по точки с ПСЖ (по шест) в „американската“ група на турнира.