Българският шампион Лудогорец е станал толкова популярен в Бразилия, че телевизии от страната на кафето проявяват интерес да излъчват срещи на тима от Разград от родната „А” група. Този слух е публикуван днес на страниците на вестник "Меридиан Мач". Предвидено е стартът на шампионите при гостуването им на Литекс в първия кръг на първенството на 18 юли да бъде излъчен по някоя от телевизиите в района на Сао Пауло.

Интересът към Лудогорец в Бразилия е заради трансфера на Сисиньо от Сантос. В отбора от Разград играят още трима бразилци - Марселиньо, Жуниньо Кишада и Вандерсон. Българският първенец направи и сериозен трансфер с бразилеца Жуниор Кайсара, продаден в Шалке 04. В същото време в Литекс има само един бразилец - вратарят Винисиус Баривиейра.

Има вариант обаче мачът между два от фаворитите на „А" група да бъде отложен. Причината е, че те трябва да играят през уикенда, а Литекс евентуално ще има има скоро преди това среща в Лига Европа срещу победителя от двойката между македонския Работнички и естонския Флора.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015