Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро сподели наблюденията си от представянето на тима при загубата с 0:1 от Спарта (Прага) в контрола. Португалският специалист призна, че е експериментирал с играта на Чунчуков и Кишада в нападение. Той обяви, че чака привличането на нападател.
 
„Първата част беше много слаба. Не изпълнихме това, което тренирахме. Второто полувреме беше много по-добре, имахме идея. Резултатът не е важен, трябва да подобряваме играта си и да вървим напред,” обяви Бруно Рибейро.
 
„Много харесвам Сисниьо като играч, има още какво да подобрява. Като бек не се справи особено добре, но като дясно крило игра по-добре. Направил е само няколко тренировки. Трябва да работим още здраво за Милсами, ще бъдем още по-добре подготвени”, коментира треньорът.
 
„Експериментирах с Кишада и Чунчуков, ще разработваме още схеми напред. Най-важният ни мач е срещу Милсами на 14 юли. Чакаме нападател. Ще изчакаме колкото трябва, този пост е много важен”, разкри португалецът.
 
„Някои от играчите са много изморени, други играха днес 90 минути, но всички се раздават. Утре ни предстои важен мач със Зенит”, завърши наставникът на Лудогорец.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015