Съкращенията в "Левски" продължават с пълна сила. Заради свиването на бюджета от "Герена" изхвърча пореден служител. БЛИЦ разбра, че пари от клубната каса повече няма да получава култовият фен Джими Гуменката. Именитият запалянко, който цял живот е на "Георги Аспарухов" и помага с каквото може, вече няма да се води на работа.

"Джими получаваше по 130 лева на месец, а отделно му плащаха по 15 лева на мач, защото носи носилката. Да, парите са малко, но той много разчиташе на тях, тъй като няма друга работа и едва връзва двата края", коментираха източниците на БЛИЦ от "Герена".

Както вече стана ясно, заради намалението на парите в "Левски" най-сериозно закъса школата. Двама треньори вече напуснаха - Антон Кирилов и Петко Медвецки. Легенди, сред които Кирил Ивков и Георги Цветков - Цупето, също са аут. Работата си в клуба след 15 години вярна служба загуби и Гретиен Славов. БЛИЦ разбра, че в следващите дни ще има още сътресения в школата на "сините". Шефът й Даниел Боримиров обаче категорично отрече пред БЛИЦ появилите се информации, че ще подава оставка. Легендарният халф прави всичко възможно да стабилизира нещата в ДЮШ и да запази колектива.

gumenkata.jpg

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015