Спортният директор на "Левски" Георги Иванов съобщи, че "сините" водят преговори с колегите си от Риека за нападателя Венцислав Христов. На "Герена"  се надяват да уредят под наем бившата звезда на Берое. Гонзо застана пред микрофоните след успешно завършените преговори с австрийския защитник Максимилиан Карнер. Както вече стана ясно, 25-годишният бранител подписа договор с "Левски" и стана четвъртото попълнение за това лято след Денис Махмудов, Джереми де Нойер и Георги Костадинов.

"Окомплектовахме отбора в защита. Преговаряме с трима нападатели. Единият е Венци Христов, но там преговаряме с Риека", каза Георги Иванов.

Директорът не пожела да каже дали "сините" се интересуват от бившия футболист на Лудогорец Себастиан Ернандес. "Не искам да коментирам отделни играчи, докато нещо не стане официално", заяви Гонзо.

"Ако документите на Курдов не са изрядни и има риск за "Левски", няма да подпишем", каза Гонзо за голмайстора, който от известно време е част от отбора, но все още не е подписал договор.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015