Привържениците на ЦСКА от фен клуб "Сектор Г" дадоха пресконференция, на която обяви пълната си подкрепа за ЦСКА, както и за новия собственик Гриша Ганчев. „Червените” ще играят във „В” група, но агитката смята, че и там мачовете ще бъдат по-посетени от тези на отборите в професионалния футбол. Феновете отправиха последно предупреждение към защитника Александър Бранеков, който се изказа остро след загубата с 0:2 от „Ботев” (Пловдив), която изхвърли „Левски” от първата шестица миналия сезон.

"Това, че Гриша Ганчев се зае да оздрави клуба, изплащайки задълженията, ни дава оптимизъм. За 20 години той е доказал, че знае как се прави футбол в България. Г-н Ганчев е доказал се в спорта мениджър - и в борбата, и в мотокроса", казаха запалянковците.

"Даваме последен шанс на Бранеков. Надяваме се, че това е било плод на афект, а не наистина се е отрекъл от ЦСКА. Иначе е сърцат футболист, играе с желание, но наговори куп глупости. Дано изкупи грешката си на терена със сърцата игра. Той го може", продължиха те.

"Измъчени победи, да не говорим за равенства и загуби, трудно ще се приемат. Дано да не им тежи това, но не вярваме. Радващо е, че имаме 25 българи в състава. Това са футболисти с голям потенциал. С лекота ще завършим сред първите 5 в "А" група.

На младите това е техният шанс. Дано да се докажат. Трамплинът за Европа винаги е бил ЦСКА. Да се надяваме това ядро от български футболисти ще се запази. Имаме 2 години, в които да положим основите и градим. Когато се завърнем в "А" група, ще сме кандидати за титлата”, оптимисти са привържениците от Сектор „Г”.

„ЦСКА няма кой да го бие. Тук е работата на треньорския щаб - да мотивира играчите. Щом излезем на терена, трябва да побеждаваме. Трябва да бием, да трупаме голова разлика и да завършим много напред пред другите. Преди време един отбор завърши с 30 точки разлика пред останалите, ние можем да я увеличим”, казаха привържениците по адрес на предстоящия сезон във „В” група.

"Сигурни сме, че на мачовете на ЦСКА във "В" група ще има повече публика, отколкото на „Левски” в "А" група. Имаме едно притеснение, че ние ще сме в "Б" група, а те - във "В" през следващата година. Бихме ги достатъчно през последните 2 години. Но можем да се срещнем за Купата", казаха те по адрес на „сините”.

"Лудогорец е изкуствено създаден отбор. Вярно, силни са, наляха се много пари, но няма да ни липсват. С Реал имаха 40 000, а после, срещу нас, 16 човека по трибуните. Няма да ни липсват и условията на стадиона в Разград. Карат ни да ходим боси по някакви ливади. Няма да ни липсват, дано скоро да ги няма и тях, защото това са отбори-еднодневки”, завършиха „червените” привърженици.