Полузащитникът Георги Костадинов е третото ново попълнение на Левски за летния трансферен период и първият българин, който идва при "сините". Той подписа своя двегодишен договор, а днес направи първа тренировка. Костадинов обаче направи единствено крос, след което влезе във фитнес-залата за кондиционни упражнения. Левски днес играе контролна среща с руския втородивизионен тим Волга (Нижни Новгород), но Костадинов няма да вземе участие. Той доста трудно се съгласи на интервю, тъй като смята, че най-добрият начин да кажеш каквото мислиш е на терена.

"Доволен съм, че взех най-правилното решение за мене, а именно да подпиша договор с „Левски”. Сигурен съм, че идването ми на "Герена" е сериозна крачка напред. Най-важното в момента е да направим един добър колектив и ще видите, че резултатите няма да закъснеят", коментира Костадинов пред БТА.

"Имах доста предложения, запитвания и препоръки да изчакам още малко време, основно от чужди отбори. Но след като претеглих това, което ми се предлага, реших. В момента традициите, историята и бъдещите проекти на „Левски” на тоя етап са по-важни от парите. Смятам, че „Левски” ще успее и аз ще бъда щастлив, ако съм част от успеха", каза още 24-годишният бургазлия.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015