30-годишният немски тенисист Дъстин Браун се превърна в голямата сензация в тазгодишното издание на "Уимбълдън".
 
Роденият в Ямайка тенисист разкри, че се опитва да подражава на руснака Марат Сафин на корта и разкри някои любопитни подробности за себе си.
 
Браун призна, че от 19 години не е подстригвал косата си и че често се е връщал в Ямайка, за да се подготвя за турнири, тъй като там е по-евтино.
 
"Допреди 5 години ходех по турнири с каравана, защото нямах пари. Играех с ракети назаем от други тенисисти и трябваше да работя като модел, за да преживявам", призна Браун.
 
Германският тенисист е един от малкото, които имат 100% успеваемост в срещите с бившия номер 1 Рафаел Надал, когото победи в двата им мача досега. След успеха феновете му в социалните мрежи скочиха рязко само за няколко часа.

Първата му голяма победа е през 2013 година, когато побеждава Лейтън Хюит. Браун признава, че е плакал като дете в съблекалнята и не е могъл да повярва, че е играл срещу човек, когото само е гледал по телевизията.
 
Поредният му успех над над Надал даде повод на световните медии да се поразровят около личния му живот, където откриха красивото му гадже Дионе Гонзалес. Виж снимки ТУК !!!