Новият наставник на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов стяга здрава селекция за предстоящото първенство в Югозападната "В" група, в което се очертават кървави битки заради включването на грандовете ЦСКА и Локомотив (София). БЛИЦ разбра, че Лаптопа е успял да вземе при "Тигрите" двама от досегашните футболисти на Христо Янев в Миньор (Перник). Защитникът Иво Райков и атакуващият халф Мирослав Тодоров вече са част от Витоша, а освен това в тима са и опитните Йордан Върбанов и Четин Садула.

Както "армейците", така и бистришките "тигри" заявиха амбиции да гонят първото място и да се завърнат в професионалния футбол. Във Витоша е осигурен солиден бюджет, а клубът разполага с модерна база, включваща стадионът в Бистрица, както и новият и китен терен до аерогара "София".

Костадин Ангелов ще разчита и на юношата на ЦСКА Кристиян Узунов, който за последно игра в Оборище. Именно срещу отбора от Панагюрище ще е първата контрола на Витоша - на 10 юли на стадион "Орчо Войвода". Както е известно, Лаптопа беше треньор на Оборище, а в края на миналата година напусна, въпреки че панагюрци бяха лидер в класирането, след което спечелиха промоция за "Б" група.

БЛИЦ разбра още, че друг от конкурентите на ЦСКА - Миньор (Перник), засега изостава в подготовката. "Жълто-черните" са обвити в мъгла, като дори още нямат треньор. За момента не е ясно кой заменя Христо Янев, както и не се знае кои футболисти ще играят за Миньор. Както е известно, младият специалист взе петима в ЦСКА - Милен Кикарин, Александър Александров, Йордан Йорданов, Виктор Райчев и Димитър Пантелеев.

Жребият за първенството в Югозападната "В" група ще се тегли на 27 юли.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ