Любимецът на феновете на „Левски” и най-добър играч на тима за миналия сезон - Антонио Аниете, може да се завърне в „Левски”. Испанецът, който стана голмайстор на „А” група, отряза „сините” за нов договор в началото на подготовката и в момента е свободен агент.

29-годишният нападател е проучил възможността все пак да продължи кариерата си на „Георги Аспарухов”. Аниете разбрал за смяната на собствеността на „Левски”, както и за подобряващото се финансово състояние. Испанецът неведнъж е признавал, че иска да продължи да играе за „сините”, но ако положението в клуба се стабилизира.

Спортно-техническият директор Георги Иванов-Гонзо каза преди няколко дни, че Аниете сам си е затворил вратата за връщане в „Левски”. През последните няколко трансферни прозореца обаче той често използваше такива думи за други футболисти, които в крайна сметка се озоваваха в „Левски”. Селекцията също не върви по план и сглобяването на състава става бавно. Това също може да изиграе роля при решението на ръководството относно Аниете. Развитие по евентуалното завръщане на любимеца на феновете се очаква да има през следващата седмица.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016