Екипът на Българска федерация по автомобилен спорт изказа своите най-сърдечни съболезнования на семейството на автомобилния състезател с многобройни победи и постижения Тодор Славов.

„Огромна е загубата на този толкова голям човек като душа, присъствие и състезател. Неговият силен, борбен дух го изправи пред избора да не се отказва и да се състезава докрай. Неговият професионализъм, находчивост и отдаденост към автомобилния спорт ще продължи да вдъхновява всички настоящи и бъдещи пилоти. За съжаление, България загуби един голям човек и автомобилен пилот Тодор Славов.“, сподели председателят Радослав Козлеков.

Нека всички приятелите и колеги на Тодор Славов, както и почитателите на автомобилния спорт, да се поклоним пред тленните му останки. Поклонението ще се извърши в сряда (1 юли) от 12 до 15 ч. в Катедралния храм "Свето Успение Богородично" във Варна. След това ще има шествие със състезателните автомобили на неговите колеги, които ще го изпратят в последния му път до Централни градски гробища, допълват от федерацията.