Aгенция БЛИЦ продължава да улеснява своите читатели, предоставяйки им възможност да наблюдават всичко от света на спорта. Само с нашия екип може да гледате директно всякакви спортове от различни точки на планетата.

Акцентът днес е върху турнира от Големия шлем - "Уимбълдън". Цветана Пиронкова отпадна вчера, но българското участие при жените продължава със Сесил Каратанчева. Втората ни ракета ще излезе срещу испанката Силвия Солер-Еспиноса в четвъртия мач на корт №10. Програмата там започва в 13:30 часа българско време, така че двубоят на Каратанчева се очаква да стартира около 19 часа. Кортът е телевизионен и мачът ще може да се гледа директно с картина.

С БЛИЦ TV ще може да гледате и футбол. Тази вечер е финалът на Европейското за младежи до 21 години. В Прага за трофея ще спорят Швеция и Португалия. В 2:30 часа след полунощ пък Лео Меси и съотборниците му в националния отбор на Аржентина се изправят срещу Парагвай в битката, която ще определи съперникът на Чили във финала на Копа Америка 2015.

ФУТБОЛ
18:00 часа
- Контролна среща: Стяуа - Рубин (Казан) - ТУК
19:00 часа - Контролна среща: Риека - Кърка - ТУК
19:00 часа - Контролна среща: Макаби (Тел Авив) - Вождовац  - ТУК
20:20 часа - Швеция, Суперетан: Бромапойкарна - Мелби - ТУК
21:45 часа - Европейско за младежи до 21 години, Финал: Швеция - Португалия - ТУК

1 юли
2:00 часа
- Световно за жени, 1/2-финал: САЩ - Германия - ТУК
2:30 часа - Копа Америка, 1/2-финал: Аржентина - Парагвай - ТУК

ТЕНИС
15:00 часа
- "Уимбълдън" - ТУК, ТУК или ТУК
* Около 19 часа се очаква да стартира срещата на Сесил Каратанчева с испанката Силвия Солер-Еспиноса

СНУКЪР
12:00 часа - "Австралия оупън" - ТУК