Фенове на ЦСКА се обединяват в подкрепа на бъдещия клуб, който Васил Божков и Гриша Ганчев ще ръководят. Както е известно, очакванията са Литекс да бъде преименуван и припознат от запалянковците на "армейците".

Феновете на "червените" в Перник от УЛТРА Перник изпратиха писмо до БЛИЦ, в което заявяват, че чакат законови решения по казуса. Те дори ще застанат пред сградата на Българския футболен съюз в четвъртък, 18 юни, в очакване на отговори. По непотвърдена информация именно това е денят, в който Изпълкомът ще се събере и вземе важни решения.

Пред БЛИЦ вчера пресаташето на централата - Павел Колев, обяви, че все още не е ясно кога ще се проведе срещата, но със сигурност тя ще бъде тази седмица.

Според перничани, ако Божков фалира ЦСКА, това ще е само в загуба на държавата. Ако двата тима се слеят обаче, в клуба ще се внесат 4 милиона лева, което ще е по-изгодно.

В същото време и от Гоце Делчев подкрепят идеята за новия ЦСКА.

"Готови сме да се изразим позиция и в публичен призив за спасението на ЦСКА и справедливост за виновниците за сегашното състояние на любимия ни клуб", написаха те до БЛИЦ.