Тимът на Босна и Херцеговина обърна Израел с 3:1 в европейска квалификация от група "В". Гостите поведоха с гол на Бен Хаим, който се възползва от грешка при изнасянето на топката на домакините.

Отговорът на босненците обаче не закъсня. Един Вишча изравни в 42-ата, а суперзвездата Един Джеко направи обрата пълен - 2:1, секунди преди почивката с гол от дузпа. Четвърт час преди края Вишча (Истанбул Б) се разписа за втори път в мача и оформи 3:1. После Джеко разстресе и гредата след силен шут.

В друга среща от групата отборът на Кипър не допусна изненада и се наложи над Андора с 3:1. Интересното в тази среща беше, че и четирите гола бяха отбелязани от футболисти на Кипър. Нестор Митидис (13, 45, 53) бе над всички и се отличи с хеттрик. Попадението за Андора падна още във втората минута, когато Доса Жуниор все отбеляза автогол. Натурализираният португалец получи шанс за реванш в 51-ата минута, но пропусна дузпа. Мач №100 с екипа на Андора записа 39-годишният защитник Оскар Сонехе. Ветеранът се появи в игра в 60-ата минута, за да обере овации на публиката.