Спортният директор на "Левски" Георги Иванов не се спира последните дни, тъй като работи усилено по лятната селекция. БЛИЦ разбра, че Стойчо Стоев е връчил списъл с набелязани футболисти, които Гонзо има тежката задача да навие да дойдат на "Герена". Паралелно с това Иванов води преговори и с играчите от сегашния състав, тъй като с едни предстои да се разтрогнат договорите, а на други да им бъдат удължени.

БЛИЦ разбра, че в последните дни Гонзо е имал разговори с футболисти, желани от Стоев. Сред тях са играчи на Локомотив (София), Локомотив (Пловдив) и "Ботев" (Пловдив). "Сините" преследват играчи, които са свободни агенти, тъй като на "Герена" няма пари за селекция.

Освен това мениджъри предлагат на "Левски" чужденци, но на този етап Стоев нямал намерение да привлича чужденци. Треньорът желаеше Александър Барт, който се раздели с Лудогорец. Френският защитник обаче отрязал мераците на "сините", след като му било пределно ясно, че на "Герена" не могат да изпълнят високите му финансови претенции.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015