"Не мисля, че каквото и да коментирам за ЦСКА, нещо ще се промени. Аз не съм състезател там и съм встрани от темата”, заяви Димитър Бербатов, който е в София, за да награди победителите от детския турнир „Данониада”.
 
„Не трябва да се търсят постоянно мнения, защото става една каша и после не се случва нищо. Трябва да се търсят хората, които ръководят отбора и те да се опитат да помогнат, а след това да се търси отговорност евентуално от тези, които са докарали до това състояние.

Ако се стигне до момент, в който ЦСКА да има управление, както в Англия, може и да говорим да помогна. Но вижте, няма нормално мислещ човек, който да вземе предприятие или бизнес, който е с минуси и той да трябва да ги връща. Ако сега ме потърсят, ще откажа. Няма как да помогна финансово на ЦСКА в момента. Кой дава ей така пари от собствения си джоб?!
 
Тук трябва да се действа, както във ФИФА. Иначе виждате какво се случва - ЦСКА е пред закриване, Левски няма пари и най-титулуваните отбори са в положение, в което не трябва да бъдат и всички страдаме от това", добави Бербатов.