Георги Дерменджиев потвърди, че повече няма да бъде треньор на Лудогорец и предстои назначение на нов наставник на шампионите. Както вече стана ясно, за мястото му дори се спряга специалист от Испания.

"Искам да благодаря на братя Домусчиеви, че повярваха в мен, че бях от началото на този проект. Постигнах много успехи и съм щастлив, че дотук бях с тима. Пожелавам на новия треньор също да постига успехи. Благодаря на хората, на целия Разград, много толерантни хора и ще останат в сърцето ми", заяви Дерменджиев след равенството 1:1 с Берое в последния мач от сезона.

"Имах възможността да дам много от себе си тук, предстоят разговори от които всичко ще се разбере", продължи пред Диема Спорт Дерменджиев.

"Мачът с Берое не искам да го коментирам в детайли, нямаше стойности. Доволен съм от това, че Лудогорец е за четвърти път шампион с пет точки разлика от втория. Изключително съм доволен, защото тази година беше много тежка - още от първия мач с Партизан. Трябваше да се справим с много неща, които знаем само в кухнята си. Но влязохме в Шампионската лига и станахме първият български отбор с точки там", коментира специалистът.
 
"После стана ясно, че ни предстои тежка пролет. Имаше един момент, в който футболисти трябваше да преподписват, но моята цел беше да запазя отбора. Щеше да е добре да имаме нови играчи през зимата, щеше да е добре, имаше насищане на играчите. Най-трудно ми беше през втория полусезон. Най-тежко беше, като свършиха мачовете в Шампионската лига", добави Дерменджиев.




"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015