Напрежението между фенове на "Левски" и Черно море се покачва значително с наближаването на финала за Купата на България. Агитки и на двата отбора от сутринта са окупирали Северния плаж в Бургас. Мачът на "Лазур" тази вечер е от 20 часа.

Полицейското присъствие в района също е засилено и към този момент страстите са под контрол. "Сините" ултраси са се настанили в няколко заведения на плажната ивица и не спират да пеят. Запалянковците са разпънали плакат „Синя окупация“, хвърлят бомби, палят димки и факли. Част от тях изглеждат във видимо нетрезво състояние. Недалеч от тях, в друго заведение, пък са седнали сериозна група фенове на Черно море. Към този момент обаче те са по-примерни.

Но полицията е в готовност, тъй като разполага с информация, според която да очаква сериозна група запалянковци на ЦСКА. "Армейците" са изразили готовност да подкрепят варненци срещу вечния си съперник. Жандармерията също е в готовност, тъй като омразата между "сини" и "червени" би превърнала Северния плаж и улиците на Бургас в бойно поле.


Купа на България - сезон 2014/2015