30 май 2015 година се превръща в Денят на Купите. В пет страни в Европа, сред които България, ще се играят финалите в турнирите за местните купи.
 
Първи в битката влизат на Острова, където Арсенал и Астън Вила излизат от 19:30 часа за ФА къп. Двубоят ще бъде излъчен по "Диема Спорт", а двата тима преминаха съответно през Рединг и Ливърпул, за да стигнат до битката за купата.
 
От 20:00 часа е битката за Купата на България, в която влизат "Левски" и Черно море. Двубоят ще бъде излъчен по Нова телевизия, а от медията не предвиждат студио преди мача."Сините" и "моряците" се справиха съответно с Лудогорец и Локомотив (Пловдив) по пътя към финала.
 
Час след началото на битката за купата на Страната, в подобен сблъсък влизат и във Германия. Борусия (Дортмунд) и Волфсбург ще определят новия носител на трофея, след като играчите на Юрген Клоп отстраниха досегашния носител на трофея Байерн и си отмъстиха за финала от миналата година. Мачът между Борусия и Волфсбург ще бъде предаван по Нова Спорт.
 
 
От 22:00 часа пък е финалът за Купата на Франция. Оксер ще се опита да вземе трофея и да лиши ПСЖ от втора купа през сезона, след като парижани спечелиха шампионата. Двубоят няма да бъде излъчван по БГ телевизия, но ще можете да го гледате он-лайн с рубриката ни Блиц TV.
 
Последни в сблъсък за национална купа влизат в Испания. Барселона посреща Атлетик Билбао на "Камп Ноу" от 22:30 часа в опит за дубъл. Финалът за Купата на Краля също няма да бъде излъчен на живо в България, но феновете на испанския футбол могат да заложат на интернет излъчването по Блиц TV.