Бившият президент на ЦСКА Валентин Михов вярва, че клубът ще получи лиценз. Както е известно, Лицензионната комисия отказа да издаде такъв на "армейците" заради задължения към НАП. А след разгледаната жалба Апелативната комисия ще обяви решението си на 1 юни.

"Във всяка една стратегия - дали в икономиката, дали в спорта, въобще на всяко едно ниво, ако работи правилно, ЦСКА не може да получи лиценз. Нали, ако бъдем принципни. Според мен обаче ще се направи компромис. Не от държавата, а от Българския футболен съюз, той ще вземе решението.

Марката "Левски", ЦСКА, сега и Лудогорец... Нека го разгледаме така - представяте ли си европейска сила като Испания или Германия да не се класира на световно първенство. Ако някой "Левски", ЦСКА и Лудогорец ги няма, няма да има шампионат.

Не виждам причина хората да се притесняват за дълга на ЦСКА. Реал (Мадрид) дължи 550 милиона евро, Манчестър Юнайтед пък е с 400 милиона, а Челси с 500 милиона. Държавата им помага. Намират се механизми, сумите се разсрочват. Според мен обаче трябва да бъде наложено наказание и на тези, които са довели клуба до това положение", изрази мнението си Михов в предаването на Димитър Цонев "Още от деня" по БНТ.