Треньорът на Черно море Никола Спасов беше категоричен, че иска отборът му да спечели Купата на България в утрешния финал срещу „Левски“. Срещата между двата тима е в Бургас от 20:00 часа.
 
„През 2008 г. на финала срещу Литекс бях по-млад треньор, а сега съм по-опитен и по-уверен в себе си. Докато срещу Литекс тайно се надявах да вземем Купата, сега открито я искам“, заяви треньорът на Черно море.
 
„Нямам проблеми със състава. Наясно съм кои ще играят и каква схема ще използвам. Все пак цяла седмица тренирахме това, което искаме да покажем. Целта ми е всички да се раздадат максимално и да играем агресивно. Групата е от 18 човека и третият вратар Китанов“, коментира Никола Спасов.
 
„Левски“ е фаворит, но при тях има по-голямо напрежение, което за нас е добре. В един мач всичко е възможно. Убеден съм, че имаме спортно-технически достойнства да се противопоставим по най-добрия начин“, допълни Спасов.
 
„Нормално е да имаме някакви притеснения от съдията, след като знаем как се свири в България. От реферите аз ще искам само едно - да приложат еднакъв критерий към двата отбора. Нека по-добрият победи“, обяви наставникът на Черно море.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015