Шампионът на UFC 187 Крис Уейдман призна, че е бил много близо до това да „оцапа гащите” преди двубоя си с Витор Белфорт. 30-годишният американец до последно се чудел дали да не хукне към тоалетната. Въпреки това Уейдман спечели битката и титлата.

"Ще бъда честен. Това ми беше първия път, в който имах огромна нужда да отида до тоалетна. Не вярвах, че това ще ми се случи. Щях да оцапам гащите в средата на клетката. Не го почувствах, докато не чух музиката за излизане на Витор. Бях се концентрирал и не знаех дали да тичам към тоалетната или да стискам. Не знаех какво ще се случи. Мислих си само за това, докато излизах към Октагона. Мислих си, че ще бъда първия човек, който ще избяга от двубой, за да отиде до тоалетна и че трябва да задържат срещата заради мен. Но не исках да казвам на никой, защото като кажеш нещо такова, нещата стават по-зле.

Така, че когато се подготвяхме да излезем, дадох на Рей да държи флага. Обикновено излизам с американския флаг, но този път му го дадох, за да се фокусирам да не изцапам гащите."