Лудогорец е сезирал Германския футболен съюз заради мръсни игри от страна на Шалке 04 „Кралскосините" са влезли в нерегламентирани преговори с най-апетитната трансферна хапка на разградчани Жуниор Кайсара. Те поканили десния бранител в Гелзенкирхен без да информират Лудогорец за действията, пише "Меридиан Мач".

ФИФА и УЕФА позволяват подобен ход от страна на кандидат-купувача, единствено ако договорът на футболиста изтича в рамките на 6 месеца. Самият Кайсара неотдавна удължи контракта си с разградчани с още 3 години. От Лудогорец са пуснали копие от писмото до ГФС и до тима от Гелзенкирхен. В Разград научили, че Шалке 04 преговаря зад гърба им с Кайсара от немските медии.

Най-тиражното издание „Билд" дори съобщи, че "кралскосините" са готови да платят 6 милиона евро за бранителя. От Разград са знаели единствено, че емисар на тима от Гелзенкирхен е наблюдавал два мача заради Кайсара. В офисите на шампионите вече имало три официални оферти от клубове от топпървенствата на Европа и ходът на Шалке може да провали евентулна сделка.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015