Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев отново се сети за бившия си футболист Александър Барт, научи БЛИЦ. Треньорът дори вече е провел разговор с французина, след като той стана свободен агент, навивайки го да премине под крилото му и на "Герена". Стоев беше наставник на Барт в Лудогорец, а отдавна крои планове да го вземе в "Левски". 29-годишният защитник от вчера е свободен агент, след като разтрогна договора си с шампионите.

На този етап обаче "Левски" е краен вариант пред Барт, който се надявал да играе отново в родината си, където смятал да се премести със семейството си. Французинът все пак искал да изслуша офертата на Стоев, но треньорът на "сините" на този етап не можел да му обещае нищо конкретно, тъй като на "Герена" не са наясно с какви финанси ще разполагат. Именно високите финансови претенции вече на няколко пъти спънаха "Левски" от привличането на Барт.

Защитникът е чужденецът с най-много успехи в България. Рекордьорът Барт спечели 6 шампионски титли, 3 Купи и 3 Суперкупи с Литекс и Лудогорец.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015


________.jpg