Локомотив (София) съвсем я закъса с лиценза. След като окончателно изпусна този за Европа, сега „червено-черните” са на път да изтърват и българския.
 
Локомотив дължи малко над 1 милион лева на НАП, а до днес трябваше да представи документ в Лицензионната комисия, че има договорка с Националната агенция по приходите. Такъв обаче липсва, а утре или най-късно в петък от Комисията ще обяви какво ще се случи, както с „железничарите”, така и с ЦСКА. Последните информации гласят, че и двата клуба ще са твърдо аут и от професионалния ни футбол.
 
Шефът на Локомотив (София) Николай Гигов се е опитал да се споразумее с НАП, научи БЛИЦ. Той е заявил готовност да плати на ръка 200 000 лева на Агенцията, а остатъкът да бъде разхвърлен на разсрочено изплащане. От НАП обаче категорично са отказали такъв вариант, което означава, че до този момент – 27 май обяд, няма  споразумение между двете страни. Това пък от своя страна значи, че Локо я е закъсал съвсем и че шансовете му да остане в „А” група вече граничат с нулата.
 
Както БЛИЦ вече писа, Николай Гигов е взел решение да се оттегли от футбола именно заради финансовите проблеми.