"Левски" разгроми Марек с 6:0 в последен мач и за двата отбора в "А" група този сезон. С хеттрик за 17-ата победа на "сините" в шампионата блесна Божидар Краев. Антонио Аниете влезе като резерва, реализира две попадения и изпревари Мартин Камбуров за голмайсторския приз. Испанската звезда на "Левски" завършва първенството с 14 гола, капитанът на Локомотив (Пловдив) остава втори с 13. Аниете все пак не е официално голмайстор на "А" група, тъй като няколко футболисти имат по 10 попадения, а им предстои да изиграят последните си двубои от сезона в елита.

"Много съм щастлив, благодаря на треньора, че ми даде възможност да съм първи в тази листа. Радва ме изключително много, че съм лидер в класацията. Благодаря на всички за това, коментира испанският стрелец пред Диема Спорт. -

Публиката, отношението ѝ към мен, любовта ѝ, са една от основните причини да съм лидер в голмайсторската листа. Няма как да не им благодаря.

Защо не съм започнал като титуляр най-добре знае треньорът Стойчо Стоев. Най-добрият начин един футболист да не получи контузия, е да не мисли за това. Постоянното участие те пази от травми, просто трябва да си внимателен. И все пак, аз влязох с едно усещане, че трябва да съм по-внимателен.

Що се отнася до предстоящия мач с Черно море, както и за бъдещето ми...Много пъти говорих вече за бъдещето си, не е сега моментът пак да се повтарям. Само искам да благодаря за всичко на привържениците, те са основната причина за головете ми. Не искам да пропусна и съотборниците си, които също са много важни с пасовете и играта си.

Много важен мач ни предстои, това е един от най-важните моменти в моята кариера, все пак е финал. Със сигурност трябва и да завършим добре сезона, защото публиката ни го заслужава, виждам че са гладни за успехи", завърши Аниете.


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015