Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев похвали младите си футболисти, които играха отлично при победата с 6:0 над Марек в последния мач на тима от "А" група този сезон. "Сините" направиха добра тренировка с дупничани и вдигнаха самочувствието преди финала за Купата на България срещу Черно море - в събота от 20 часа на "Лазур".

"Определено младите футболисти се стараха, с настроение. Мачът беше без определен заряд. Доволен съм от старанието на всички", заяви Стоев.

"Предупредих Аниете да бъде внимателен, да избягва единоборствата. Това, което направи е плод на всички в отбора, заслуга е на целия отбор", каза Стоев за испанеца, който вкара 2 гола на Марек и изпревари Мартин Камбуров за голмайсторския приз в "А" група.

"Като си стигнал до финал, ние и Черно море ще направим всичко да спечелим битката. Готови сме за финала, надявам се и феновете да помогнат, да внесат позитивизъм на играчите. Дано момчетата покажат какво могат, надявам се да спечелим трофея", продължи Стоев.

"Определено има добро развитие в отбора. Вижда се, че обичаме да играем футбол, топката да е ниско по земята, да се владее по терена, да се реализират положенията. Има още доста работа, но има развитие. Надявам се основните фигури да не напуснат. Надявам се, че основни фигури ще останат в отбора, има настроение във футболистите и това се предава на терена. Момчетата се наслаждават на футбола, който играят", доволен е треньорът на "Левски".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015