Привържениците на Пирин (Благоевград) отвърнаха на футболиста на ЦСКА Тончи Кукоч, който вчера си позволи да обиди славния български клуб. Хърватинът се изказа непочтително към "орлетата" и отговорът от Благоевград не закъсня:

За едно хърватско недоразумение

Много жалко и тъжно е, когато в една държава се дава чутовна гласност на посредствени хора. Дори е малко гнусничко да цитираме името на един физически и явно ментално изцапан ляв (селски) бек, чиито дупки от игли с мастило по тялото са повече от гънките в мозъка. Този никой, позволил си да дава оценка и иронизира клуба, който в последното десетилетие, а и не само, е дал много повече на българския футбол от настоящия му отбор, е олицетворение на падението в този роден спорт.

И нека този нелеп „футболист“ знае точно три факта:
1. В Пирин Благоевград, че дори и в школата на клуба, има поне 4-ма крайни защитници, които са с класа над неговите трагикомични футболни качества
2. Когато си в чужда държава, уважавай я и почитай историята й, в случая футболната, от която неразделна част е Пирин (Благоевград)
3. Пожелаваме да се задържи поне още сезон в настоящия си тим, ако го има, за да може да гостува в Благоевград, където ще бъде посрещнат подобаващо.

В събота, 17:30, всички на „Гнездото”.

С неуважение към „усташа”
АК „Пирин” СС


АНКЕТА: Приемате ли идеята ЦСКА да се спаси с лиценза на Литекс?