Шефът на детско-юношеската школа на "Левски" Даниел Боримиров нападна селекционера на юношеския ни национален отбор до 17 години Александър Димитров след завършилото преди броени дни Европейско, на което България беше домакин.

"Ще засегна доста хора и не искам да влизам в конфликт, но само се поинтересувайте как и защо Александър Димитров стана треньор на юношите пет-шест месеца преди европейското първенство", заяви Боримиров при гостуването в Актуално студио "Дерби".

Както е известно, част от състава на Александър Димитров е и синът на Борето - Алекс Боримиров, който обаче търка пейката и в трите мача на националите на Евро 2015.

"Как при другите треньори имаше конкурс при избора им, а защо за него нямаше. Мисля, че този отбор имаше по-голям потенциал, защото аз много добре познавам качествата на много от футболистите. За мен един отбор без фланг не е отбор. Играха доста футболисти на други позиции в националния отбор, след като в клубните си отбори играят на други", отправи критиката Даниел Боримиров.