Представители на Националния клуб на привържениците на “Левски” се срещнаха с кмета на Oбщина Бургас Димитър Николов, във връзка с предстоящия финал за купата на България срещу Черно море, който ще се проведе на 30 май от 20:00 часа на стадион „Лазур” в морския град.

Предвид огромния интерес от страна на левскарите към двубоя, двете страни договориха специални зони за „сините“ привърженици, в които ще могат да паркират и да прекарат часовете преди мача.

През целия съботен ден бул. „Демокрация“ - от хотел „Космос“ до бул. „Сан Стефано“ ще бъде превърнат в паркинг за автомобили с привърженици на „Левски”.

Договорката с г-н Николов е да бъдат използвани платната и на двете посоки за движение в отсечката. За автобусите е предвиден отделен паркинг, който е в точно срещу х-л „Космос“, в платното за движение към София. Всички превозни средства в зоната за паркиране ще бъдат охранявани от полицията по време на целия им престой.

За сборент пункт за привържениците на „Левски” е отредена голяма част от Морската градина в местността „Капаните“ и целият Северен плаж, които се намират в близост до зоната за паркиране. В района има храна, напитки и санитарни условия.

На срещата с г-н Николов и на последващата с представители на полицията, бе постигнато съгласие, че в зоната за събиране на левскарите, полицейското присъствие няма да бъде натрапчиво, с оглед предотвратяването на излишно напрежение от струпването на униформени и на привърженици на едно място. Втората зона се намира в близост до стадион „Лазур“.

НКП призовава всички левскари да не чакат последния момент за влизане на стадиона, за да не се затруднява пропусквателният режим.
НКП изказва искрените си благодарности към Кмета на Бургас г-н Николов - за проявеното уважение към левскарската общност, изразяващо се в пълното съдействие на Общинските власти.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015