„Левски” представи новите екипи, с които тима ще играе през следващия сезон. В залата на ДЮШ на „Герена” се състоя пресконференция, на която капитанът Владимир Гаджев, Роман Прохазка и Антонио Аниете позираха с различните варианти.

Титулярният екип е син, с две ленти на гърдите, резервният е бял, а третият е с нетрадиционен графитено-сив цвят. На него е отбелязана 1965 година, в която „Левски” дебютира в европейските клубни турнири. През 2015 се навършват 50 години от това събитие.

26-кратните шампиони имат гравиран надпис „Левски” на яката на екипа, а на врата по предложение на феновете е поставен един от рефрените на агитката "Нито капка страх, нито крачка назад".

Цената на фланелките е 65 лева като те ще бъдат на пазара от утре в магазина на улица „Тодорини кукли“ 47. Новите екипи ще се продават и в Бургас преди финала за Купата на България. Срещата е на 30 май от 20:00 часа на „Лазур”. През деня привържениците ще имат възможност да се сдобият с новите артикули от мобилния магазин, който ще бъде разположен в морската градина в Бургас.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015