Привърженици на „Левски”, които няма да могат да гледат финала за Купата на България, отправиха искане до Тодор Батков и ръководството на тима чрез БЛИЦ. Срещата за трофея срещу Черно море е на 30 май, събота от 20:00 часа на стадион „Лазур” в Бургас.

„Сините” продадоха 7500 билета, а утре пускат втора партида, с която общият брой ще стане близо 11 000. Пропуските обаче пак няма да стигнат за всички желаещи привърженици на „Левски”, затова те поискаха от Батков да сложи видеостена на „Георги Аспарухов”, която да излъчи пряко двубоя с Черно море.

На редакционната ни поща пристигна призив, който гласи следното:

„Ние, феновете на „Левски”, нечленуващи в никоя фракция, искаме да се обърнем към г-н Тодор Батков и към цялото ръководство на клуба. Сред нас има както хора работещи, така и не пълнолетни, такива, които дори след новите отпуснати билети, пак няма да успеят да се "докопат" до тях. Ние по една или друга причина, ще сме затруднени да присъстваме на предстоящия ни втори празник. Искаме все пак да се съберем и да сме заедно с многобройните левскари и да изгледаме мача заедно. Нека двубоя да е всеобщ празник и да го посрещнем с част от фен общността. За целта предлагаме футболната среща за Купата на България да се излъчва на живо на видео стената в нашия дом - стадион „Георги Аспарухов”. Нека на входовете да има каси за дарения - тъй като ние нямаме билети за вход, а искаме да сподпомогнем финансово клуба.

Надяваме се, че няма да ни пренебрегнете, защото НИЕ СМЕ „ЛЕВСКИ””.