Идването на Гриша Ганчев в ЦСКА вече има потвърждение и от самия бизнесмен. Макар и само с едно изречение благодетелят на Литекс коментира ситуацията. Още на 30 март БЛИЦ написа, че Ганчев е единственият шанс за спасението на „червения“ клуб. "Ако държавата не е против, всичко ще се случи много, много бързо“, каза само едно изречение по темата бизнесменът, цитиран от вестник "Труд". Както БЛИЦ съобщи по-рано тази седмица е може би най-важната в историята на „армейците“. До петък най-късно ще е ясно дали ЦСКА ще вземе лиценза на Литекс, за да оцелее. Трансформацията зависи както от юристи, така и от ключови фактори в държавата.

Както е известно, ЦСКА не получи лиценз и няма как да участва в евротурнирите. При така стеклите се обстоятелства обаче "червените" може да играят в турнирите с квотата на Литекс, който има лиценз. Телефонни разговори с УЕФА са потвърдили, че няма забрана Литекс да си смени името. Освен всичко стадионът в Ловеч вече е заявен за мачове от Лига Европа и там като домакин може още през юли да играе...ЦСКА.

Всъщност, преди месец БЛИЦ публикува анкета с въпрос към феновете на ЦСКА "Кой трябва да вземе властта на "Армията?" и Гриша Ганчев спечели убедително...

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015