Челси отпразнува днес шампионската титла. В мач от последния кръг лондончани победиха Съндърланд с 3:1, след което получиха трофея.

„Ние имаме всичко в нашата игра. Стремим се да играем красиво, имаме невероятен дух, организация и прагматизъм. Ние сме един изцяло завършен отбор и затова успяхме да спечелим титлата и да станем шампиони“, сподели Моуриньо.

"Нима някой може да каже, че ние не показваме фантастичен футбол? Не. Макар че някой може да каже, но това няма да бъде истина. Нашата игра е изкуство."

„Чувството е невероятно. Челси разполага с невероятна генерация от футболист. Ние сме шампиони. Нашите привърженици заслужават тези радостни мигове“, добави португалецът.

„Ние няма да спрем да се развиваме. Наясно сме, че нашите съперници ще се опитат да ни догонят и да се подсилят за следващия сезон. Те обаче също са наясно, че аз няма да се откажа от позициите, които спечелихме през тази година. Ние ще продължим да се развиваме, да надграждаме и да се стремим да бъдем още по-силни“, каза още Жозе Моуриньо.