Предпоследният кръг на „А” група предстои да се изиграе днес. Двубоите от първата шестица са Берое – „Ботев” (Пловдив), Литекс - Лудогорец и Локомотив (София) – ЦСКА, като всички те ще започнат в 17:30 часа и ще се следят на живо в БЛИЦ.

Берое, Локомотив (София) и Литекс са с по 51 точки и заемат съответно второ, трето и четвърто място. ЦСКА пък е само с три по-малко и също има шансове за сребърните медали в края на сезона.

„Червените” и Локомотив (София) останаха без лицензи за „А” група и евротурнирите, но това не означава, че няма да се борят за призовите места. ЦСКА е без победа от началото на годината, като едва в миналия кръг срещу „Ботев” (Пловдив) успя да вкара първите си голове за 2015 година. „Железничарите” пък са убедени, че ако се класират за Лига Европа, ще получат лиценз и ще участва в надпреварата.

Литекс излиза срещу осигурилия си четвърта поредна титла Лудогорец. Мачовете между двата отбора обаче винаги са носели голям заряд и напрежение и днес едва ли ще има отпускане в редиците на разградчани. „Оранжевите” пък нямаха проблеми с лицензирането и остава само да спечелят място, което ще им осигури класиране.

В Стара Загора също ще бъде горещо. Битката за Тракия винаги е безмилостна и играчите на Берое и „Ботев” ще се хвърлят с всички сили да грабнат победата.

Днес е горещ ден, не само откъм температури, но и откъм дербита и битки в „А” група. Остава ни само да се насладим на двубоите, които първата шестица предлага днес. Следете ги с БЛИЦ!

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015