Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от победата с 3:1 над Славия и призна, че това са играчите, които ще се изправят срещу „Левски” на финала за Купата на България.

"Единствено съжалявам, че не вкарахме двойно повече голове и затова се изнервих към края на мача. Когато останахме с човек повече, контролирахме всичко на терена. Подходихме адски лекомислено към многото си положения. През цялото време бяхме по-добрият отбор, притежавахме повече топката, направихме един много добър мач”, започна Спасов.

„Ние подходихме много сериозно, мисля, че и Славия бяха така. Ние имаме за какво да играем, имаме финал за Купата и затова искахме да изиграем мача сериозно. Получиха ни се нещата”.

"Естествено, че ми се иска да ми се развиват така мачовете, но всичко зависи и от противника и колко позволява да се играе. Сигурен съм, че ще направим един много силен мач на финала.”, каза специалистът по повод финала за Купата на България срещу „Левски”, който е на 30 май в Бургас.

"Не е лесно да се пази съставът, но аз играя с почти всички, които ще започнат във финалния мач. Така че няма много изненади за „Левски”, поне що се отнася за състава. Срещу Локо (Пловдив) вече в последния кръг ще играя с повече футболисти от дублиращия отбор и няма да има хора, които ще започнат във финала", завърши Спасов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015