Легендата на Барселона Христо Стоичков отново се пошегува с вечния съперник Реал (Мадрид). Преди няколко дни Камата публикува снимка с крави, полегнали на терена на "Сантяго Бернабеу". Сега обаче той обяви, че би спечелил повече титли с отбор от ветерани в сравнение с тях. Освен това Стоичков смята, че феновете ги интересува повече баскетболната Евролига, тъй като поне там Реал (Мадрид) печели нещо.

"За времето, в което те са на сухо, сигурно щях да спечеля повече титли от тях със състав само от ветерани. Феновете на Реал сега ги интересува повече Евролигата в баскетбола. Поне там печелят. Във футбола финалите ги гледат само по телевизията напоследък. Това е причината да са се съсредоточили върху баскетбола", коментира Камата пред Агенция ЕФЕ.

Както е известно, Барселона спечели шампионската титла на Испания. Реал стори това за последно през сезон 2011/12, а миналата година вдигна Купата на Краля и за десети път трофея от Шампионската лига. Каталунците пък са на финал този сезон в най-комерсиалния футболен турнир, където в Берлин ще се изправи срещу Ювентус. Именно първенецът на Италия отстрани Реал на полуфиналите.