Националният клуб на привържениците на "Левски" публикува на официалната си страница съобщение, от което става ясно, че ще настоява ЦСКА да плати на НАП дължимите близо 11 милиона лева. В противен случай, ако тимът получи лиценз за новия сезон, какъвто към този момент бе отказан, те ще реагират остро. Но не на думи, а с дела!

Ето пълния текст на съобщението:

България е бедна държава. Хората изнемогват, а хиляди буквално живеят в нищета. Постоянно нуждаещи се призовават за помощ. Много от тях са деца... Пари – няма.

В този ред на мисли един измислен отбор дължи на България 11 милиона лева /това е почти половината от задълженията на комунистическото отроче/. Очевидно е, че нямат никакво намерение да ги връщат, а искат да измислят схема, за да спасят своя Измислен отбор. Търси се „вратичка“. Отново се готви жестока далавера, която ще е на гърба на целия народ. Така е, като не могат да намерят вратата на съперника, търсят „вратичката“.

Измислят ли нов измислен отбор, който да играе в А група, това ще е най-наглата измама в постоянно мамената ни държава. Наглостта на шумкарите е безгранична! Те срам и достойнство нямат.

БФС сега се чуди как и какво да съчини, за да запази отрочето на партията майка. От футболната централа са наясно, че Левски и милионите му привърженици следят ситуацията. Ясно ни е, че ще се потъпкват законите, заради един фалирал клуб – морално и игрово!

Феновете на "Левски" съставляват най-голямата част от българския народ. Тези 11 милиона, ще си ги търсим до дупка. Искаме да си ги платят, така както прави и "Левски". Нашият клуб плаща, а от това страдат треньори и ръководството. Селекцията се прави по най-скромния начин, защото клубът плаща на НАП. Просто, защото Левски е честен и съвестен. Така сме научени още преди 100 години. Такъв е бил и нашият патрон.

Ако, държавният апарат и БФС, позволят подобна неправда, ние ще реагираме остро, но не на думи, а с дела! Не искаме много, просто да се спазват законите на Република България.

Нали уж комунизмът си отиде?

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015