Най-важният въпрос сред феновете на ЦСКА е какво ще случи с любимия им тим, след като изгуби лиценза си. Ще оцелеят ли „червените” или ще фалират, което ще означава стартиране през следващия сезон от „А” окръжна група.
 
В момента босовете на клуба обсъждат няколко варианти. Единият включва обявяването на ЦСКА в несъстоятелност и влизане на синдик в Борисовата градина. Той започва да оценява активите и след продажбата им ще покрива дълговете към кредиторите на клуба.

„Червените” фалират, но с благословията на БФС и на държавата... остават в „А” група през следващия сезон, след като бъде основан нов футболен клуб.
 
Оставането обаче ще бъде с цената на няколко загуби – аут от евротурнирите поне за един сезон и отнемането на няколко точки от актива в българското първенство. В най-лошия случай отнетите точки ще са минус 15, а в най-добрия – минус 3.
 
От ЦСКА не отричат този вариант, но поне в момента не желаят да разкрият повече подробности, т.е. – как така клубът хем ще фалира, хем и новосъздаденият клуб ще започне участието си от лятото насетне не от окръжните групи, а от „А” група. По принцип такъв сценарий е в разрез с разпоредбите на УЕФА и излиза извън рамките на законите.
 
Евроцентралата обаче можела да прехвърли топката на БФС, който със съдействието на държавата ще направи жест и ще допусне новия клуб в елита. Как обаче точно ще случи и дали ще се използва схемата, по която Берое преди години се отърва от ръководството на Николай Банев, засега остава в тайна.
 
Другият вариант е ЦСКА, след като фалира, да вземе лиценза на друг отбор от „А” група. И при двата случай приемствеността ще се запази, ако новият тим бъде припознат от феновете. А повече от сигурно е, че припознаване ще има.
 
„В момента се водят разговори на най-високо ниво. Когато има яснота и бъде уточнена точната схема за спасението на ЦСКА, всички ще бъдете уведомени. При положение, че има шансове първият вариант да се осъществи, може да си отговорите на въпроса защо настоящите босове на клуба отхвърлиха офертата на английския бизнесмен от турски произход. На тях и милиони да им предложат, пак няма да се съгласят да продадат ЦСКА”, твърдят източници на БЛИЦ.
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015