Фен фракцията на ЦСКА - "Офанзива" обяви, че няма да позволи гавра с клуба и призова всички привърженици да подкрепят тима в мача с Локомотив (София) в събота.

"Какви лицензи? Какви пет лева? Нашият ЦСКА е вечен и ще ни има винаги! Ще ни има и то там, където ни е мястото. Не ще допуснем гавра с нашия клуб! Всички на стадиона в събота, за да покажем за пореден път, мощта на "армейския" дух! Не ще се предадем... в името на ЦСКА! Купувайте билетите предварително, от касите на ст. "Българска армия", написаха ултрасите на своята официална страница във "Фейсбук".

Последваха много коментари от страна на феновете с въпроси как и какво ще се случи с клуба, на което от фракцията отговориха така:
"Ще направим нещо, когато му дойде времето, не си мислете, че стоим и гледаме безучастно. Много бързо забравяте кой се бори с "боклуците" от Титан и как всички ни плюехте, докато накрая не бяхме останали 30 човека, които им копаехме гробове и т.н. Бъдете спокойни, ЦСКА ще играе в „А” група през следващия сезон".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015