Шампионът от 2010 и 2014 година Чикаго Блекохоукс победи Анахайм Дъкс като гост с 3:2 след три продължения във втория им сблъсък от финалната серия на Западната конференция в НХЛ. Така „черните ястреби” изравниха резултата в серията на 1:1 победи.

Победният гол за гостите реализира Маркус Крюгер в 16-ата минута на третото продължение. В първите две продължения Анахайм на три пъти уцели гредата, а гол на Андрю Шоу от Чикаго във второто продължение бе отменен след преглед на видеозапис от ситуацията, в която играчът не бе използвал стика си, за да отбележи.

Шоу даде преднина на гостите още във втората минута, а Мариан Хоса удвои аванса им в шестата минута. Малко след това Андрю Колиано намали, а в 17:30 минута на втората третина Кори Пери вкара осмия си гол в плейофите и изравни за 2:2.

Кори Пери има равен брой точки (голове и асистенции) с нападателя на Тампа Бей Лайтнинг Тайлър Джонсън – 16. Пери обаче е играл четири мача по-малко и е лидер в класацията. Съотборникът му в Анахайм и канадски национал Райън Гецлаф е трети с 14 точки, но с 12 от тях оглавява класацията по асистенции.